Rahimaj: Na pret një punë mjaftë e madhe edhe në vitin e dytë të qeverisjes

Kamenicë – Është mbajtur Dëgjimi Publik për prezantimin e gjashtëmujorit të dytë të punës së kryetarit Kadri Rahimaj.

Të martën në Shtëpinë e Kulturës “Isa Kastrati” në Kamenicë, është mbajtur edhe Dëgjimi Publik, për prezantimin e punës në gjashtëmujorin e dytë.

Kryetari i Komunës së Kamenicës Kadri Rahimaj ka prezantuar punën e gjashtëmujorit të dytë, investimet kapitale të realizuara si dhe arritjet më të mëdha të qeverisjes për 1 vit.

Ai ka thënë se na pret një punë mjaftë e madhe edhe në vitin e dytë të qeverisjes./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS