Uji Dea

Rahimaj kërkon falje për punimet dhe zhurmën, qytetari thotë se kjo është e tmerrshme

/ 1 minutë lexim
RCCOLA

Kamenicë – Mirëmëngjesi Kamenicë. Qytetarë të dashur, ju kërkojmë ndjesë për zhurmat e shumta të makinerive të punës anë e kënd qytetit, por pas përfundimit të punimeve qyteti do të jetë më i bukur se kurrë më parë ka shkruar Kadri Rahimaj derisa qytetari Arsim Leci ka thënë se ku keni qen dimrit me i krye procedurat e prokurimit e në pranverë me i krye këto punë, menaxhim i dobët. Tmerr!

Rahimaj shkroi në rrjetet sociale: Mirëmëngjesi Kamenicë. Qytetarë të dashur, ju kërkojmë ndjesë për zhurmat e shumta të makinerive të punës anë e kënd qytetit, por pas përfundimit të punimeve qyteti do të jetë më i bukur se kurrë më parë.

KKGjilan

Por i menjëhershëm ishte reagimi i Arsim Lecit qytetar nga kjo komunë.

“Këto pune ka qen dashtë të kryhen më herët, e jo tash në kohën kur fillojnë e vijnë mërgata, ku keni qen dimrit me i krye procedurat e prokurimit, e në pranverë me i krye këto punë, menaxhim i dobët. Tmerr” shkroi Leci./rajonipress/