Rahimaj jep tri super lajme nga sfera e sportit

Kamenicë – Nuk do të lejojmë që të shuhen talentët, e futbollit për mungesën e përkrahjes nga institucionet.

1) Në vitin 2023 në vlerë prej 1.6 milion euro po e ndërtojmë stadiumin modern për Klubin Futbollistik Kika, i financuar nga MKRS me Ministër z. Hajrulla Çeku, të cilin e falënderojmë shumë për mbështetjen e dhënë.
2) Punimet në fushën sintetike janë duke vazhduar suksesshëm dhe kanë marrë formën e duhur.
3) Klubi Kika në vitin e ardhshëm do ta ketë sponsor gjeneral kompaninë Teuta-M nga Gjilani.
Nuk do të lejojmë që të shuhen talentet, për mungesën e përkrahjes nga institucionet. Prandaj #nukNdalemi.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS