RCCOLA

Rahimaj jep super lajmin e javës: 100,000€ grante për bizneset

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Kamenicë – A keni ide inovative që krijojnë punësim? Për herë të parë në histori të Kamenicës, po e shpallim skemën e granteve për mbështetje të ideve të biznesit dhe fuqizim të bizneseve ekzistuese, duke realizuar edhe një premtim tjetër të fushatës ka shkruar Kadri Rahimaj.

Mobi Casa

Të vendosur për t’i fuqizuar, rininë, gratë, personat me aftësi të kufizuara dhe komunitetet pakicë, të cilët janë të privilegjuar në këtë thirrje.
Jam i lumtur që së bashku do të nxisim gjëra të rëndësishme si: inovacioni, prodhimi, punësimi, eksporti, teknologjia, shërbimet etj.