Mobi Casa

Rahimaj: Drejt përfundimit edhe kolektori në fshatin Koretin

/ 1 minutë lexim
Uji Dea

Kamenicë – Punë dhe vetëm më punë! Drejt përfundimit edhe kolektori në fshatin Koretin ka shkruar Kadri Rahimaj.

RCCOLA

“Për më pak se dy javë, do mbarojë edhe ky projekt i rëndësishëm! Rrugët fushore në fshatra po vazhdojnë të rregullohen e hapen” shkroi Rahimaj./rajonipress/