Fundamenti

Qytetarët kërkojnë rregullimin e fontanës tek sheshi i qytetit

/ 1 minutë lexim
Mobi Casa

Gjilan – Gëzim Shala ka kërkuar nga drejtori i Shërbimeve Publike që të rregullohet fontana tek sheshi. Ose rregullojeni fontanën ose ndaleni edhe Dritat mos shpenzoni energji elektrike kot ka shkruar Shala.

Uji Dea

“I nderuari drejtor i shërbimeve publike, të nderuar persona përgjegjës për rregullimin dhe mirëmbajtjen e sheshit. Kërkojmë nga ana juaj ose rregullojeni fontanën ose ndaleni edhe Dritat e mos shpenzoni energji elektrike kot. Rregullimi i Fontanës do të ndikon edhe në freskinë e qytet në këtë vapë të madhe” ka shkruar Shala./rajonipress/