Qytetarët e revoltuar kërkojnë largimin e orës policore

Gjilan – Qytetarët e shumtë gjilanas të anketuar kërkojnë largimin e orës policore, e cila po e bllokon jetën dhe zhvillimin ekonomik.

Shumë qytetar gjilanas të anketuar mendojnë se ora policore duhet të largohet sepse ajo po shihet vetëm pengesë.

Binaki një 52 vjeçar thotë se vazhdimi i orës policore po i bënë vetëm dëm atij dhe shoqërisë. “Nuk e kuptojë pse tutje të vazhdojë ora policore. Jemi bërë sikur të burgosur dhe të izoluar” shprehet ai.

Edhe, Mustafa një qytetar 44 vjeçar thotë se ora policore asnjë të mirë nuk i sjell më as shoqërisë e as shëndetit. “Ora policore është pengesë serioze që ne të mbijetojmë. Hiqeni atë orë policore se na keni lodhur” shprehet i revoltuar ky qytetar.

Lumturija një studente thotë se ajo po e ndien vetën sikur të ishte e burgosur. “Jemi bërë një burg i madh, që nuk po shohim dritë në fund të tunelit. Jemi bërë për gjynah me këto masa e maska” mendon ajo./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS