ARKATANA

Qytetarët e mirëpresin inkuadrimin e Flamur Hysenit në skenën politike gjilanase

/ 2 minuta lexim
ARKATANA

Gjilan – Inkuadrimi i profesorit universitar Flamur Hyseni në PDK e Gjilanit është mirëpritur nga qytetarët gjilanas, duke e quajtur thesar dhe kuadër që aktualisht më së shumti i duhet PDK-së, për ta nxjerr nga gjumi dhe kriza e thellë. E kanë quajtur meritor, punëtor dhe njeri që i duhet Gjilanit. Gjilani e ka shpresën dhe ky është Flamur Hyseni kanë shkruar qytetarët.

Ka mjaftuar një prononcim i Flamur Hysenit tek Rajonipress dhe të ngjallet skena politike gjilanase. Të gjithë do ta donin një kuadër të tillë, aq më parë një drejtues partie ose një kandidat pretendent për ta udhëhequr Gjilanin në të ardhmen.

ARKATANA

Për PDK realisht është shpresa e fundit që të këndellet dhe të marr vetën pas gjumit të thellë dhe dështimeve të shumta.

Xhevdet Thaqi ka shkruar: Gjilani dhe gjilanasët kanë nevojë për Flamur Flamur Hysenin!
Egzon Limoni: I vetmi person që e meriton me plot kuptimin e fjalës!
Selami Salihu: Gjilani duhet ta ketë nderë kandidaturën e prof.dr. Flamur Hyseni.
Besar Azemi: Meritor edhe punëtor i madh, ka nevojë Gjilani për Flamurin.
Elisah Ymeri
Jo shumë parti po veç PDK dhe s`ka tjetër ky, mos i ngatërroni gjerat!
prof. Flamur Hyseni njeri i ditun dhe i respektuar ne Gjilan dhe jo vetëm!
Ema Xh Hajdini Gega Kam pasur kënaqësinë të jam studente e profesorit Hyseni, kështu që e them me plotë bindje se është kuadro i lartë dhe Gjilani do të ishte krenar të kishte kryetar ketë personalitet të nderuar.
Ali Hoxha: Unë pak kam njohuri për Flamurin, po kam dëgjuar veç fjalë të mira për këtë profesor të respektuar, parimor po edhe me kulturë të lartë njerëzore e shkencore….Gjilani e ka shpresën..Flamurin ka shkruar ky qytetar./rajonipress/