Fidanishtja

Qeveria merr vendim: 1.85 euro për naftë dhe 1.74 euro për benzinë

/ 1 minutë lexim

Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë ka publikuar limitin për çmimet e derivative për 24 orët e ardhshme.

Siç njofton ministria, çmimi maksimal i lejuar për secilin produkt të naftës është si në vijim.“

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Dizel është: 1.85 eurocentë për litër;

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Benzinë është: 1.74 eurocentë për litër;

Vali Ranch

Çmimi maksimal i lejuar i produktit Gas është: 0.78 eurocentë për litër.

Çmimet e lartëcekura vlejnë për datën 27/06/2022 prej orës 10:00 dhe janë valide 24 orë nga data dhe ora e publikimit”, thuhet në njoftim.

Vendimi është marrë “bazuar në nenin 5 të Udhëzimit Administrativ Nr.03/2022

Për Rregullimin e Çmimeve të Produkteve të Naftës dhe Karburanteve të Ripërtërishme dhe Masat e tjera Mbrojtëse, Ministria e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë respektivisht Departamenti për Rregullimin e Tregut të Naftës, njofton ministria.