Qëndron Kastrati i gëzohet bashkimit të partive shqiptare në Luginë

Gjilan – Për aq kohë sa shqiptarët në Serbi diskriminohen për nga përkatësia e tyre etnike, qëndrimi njëzëri ndaj padrejtësive dhe qëllimeve të shqiptarëve është imperativ për të shtyer interesat e përbashkëta përpara ka shkruar Qëndron Kastrati.

Postimi i plotë

Një program i përbashkët i partive shqiptare në Luginën e Preshevës është hap shumë i vlefshëm për fatin e komunitetit shqiptar atje. Angazhimi për qëllim të përbashkët për përmirësimin e situatës së shqiptarëve në Luginë të Preshevës është një lajm dhe shembull shumë i mirë për shqiptarët gjithandej Ballkanit.

Për aq kohë sa shqiptarët në Serbi diskriminohen për nga përkatësia e tyre etnike, qëndrimi njëzëri ndaj padrejtësive dhe qëllimeve të shqiptarëve është imperativ për të shtyer interesat e përbashkëta përpara ka shkruar Kastrati./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS