RCCOLA

Qëndrim Qerimi në krye të rinisë së PDK-së në Gjilan

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Partia Demokratike e Kosovës- Dega në Gjilan, mbajti sot kuvendin e saj zgjedhor për Rininë Demokratike. Sot delegatët e këtij kuvendi, votën ja besuan z. Qëndrim Qerimi, i cili dhe u zgjodh kryetar i Rinisë Demokratike në Gjilan ka shkruar Riad Rashiti.

Postimi i plotë:

Mobi Casa

Falënderoj përzemërsisht të gjithë të rinjët e anëtarësuar në platformën e RDK-së, e të tillë ishin 500 të rinjë të Komunës sonë.
Dy kandidatët zhvilluam garë të denjë e të matur, për të cilën i falënderoj përzemërsisht.
Sot delegatët e këtij kuvendi, votën ja besuan z. Qëndrim Qerimi, i cili dhe u zgjodh kryetar i Rinisë Demokratike në Gjilan.
Në fjalën e tij, këtë angazhim të degës në Gjilan, e vlerësoi lartë edhe Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës z. Memli Krasniqi, i cili falënderoi të rinjët për pjesëmarrjen dhe gatishmërinë e tyre për të qenë pjesë aktive e platformës së PDK-së për rininë.