Qemajl Mustafa: PDK në konceptin e saj gjatë gjithë kohës është marrë me vetveten, e të tjerët janë marrë me PDK-në

Gjilan – Ne e kemi projektin e kjartë se çka duhet të punojmë për Kosovën pas datës 7 tetor, ndërsa të tjerët e kanë projektin se si me u marrë me PDK-në ka thënë Qemajl Mustafa.

Kryetari i PDK-së z. Qemajl Mustafa fillimisht ka falënderuar mediat për punën dhe angazhimin e tyre.

Kryetari Qemajl Mustafa theksoi se fushata ishte e mirë dhe e qetë deri më tani.

PDK në konceptin e saj gjatë gjithë kohës është marrë me vetveten, e të tjerët janë marrë me PDK-në.

Ne e kemi projektin e kjartë se çka duhet të punojmë për Kosovën pas datës 7 tetor, ndërsa të tjerët e kanë projektin se si me u marrë me PDK-në.

Kryetari Qemajl Mustafa i ka falënderuar të gjithë qytetarët për sjelljen dhe maturinë e treguar për gjatë gjithë fushatës./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS