Fidanishtja

PVD: Kuvendi i dështimeve partiake

/ 2 minuta lexim

Në Kuvendin solemn të Partisë për Veprim Demokratik, në Preshevë, me rastin e 32 vjetorit të themelimit të saj, u ndanë mirënjohje për veprimtarët meritorë të kësaj partie, nga kryetari Shaip Kamberi.

Nëse thuhet se PVD është parti e parë në Luginë të Preshevës dhe më e shtrira në nivel të tri komunave, nuk gabojmë të themi se është partia e cila më së shumti në këtë rajon ka prodhuar përcarje dhe ka shkelur marrëveshjet e unitetit të subjekteve politike. Po ashtu nga kjo parti kanë dalë disa parti të tjera që sot në Luginë të Preshevës u bënë me dhjetëra sish.

Shaip Kamberi, i cili në emër të PVD, jo vetëm që u bë kryetar partie, por edhe kryetar komune në Bujanoc në disa mandate, pastaj edhe deputet po ashtu me disa mandate.

Fidanishtja

Ky Shaip Kamberi, i cili ka marrë timonin e PVD-së, e po shpërndanë Mirënjohje, në këtë parti ka hyrë pas vitit 1997, në fillim si punëtorë në Fondin Solidare, madje si administrator, më vonë si sekretar e tani edhe si kryetar.

Nga këto akrobacione të Shaip Kamberit, nuk do të thotë se do t’i mbetet partia komplet, së shpejti do t’i këputet edhe një krah, e do të mbetet parti e pensionerëve, bletarëve e këpucëtarëve. / Jetapress/