Punimet në rrjet, KEDS tregon vendet ku do të ketë ndërprerje të rrymës të premten

Dalja 10kV Vitia (kodi: 61067005) në dy termine nga ora 10:00 – 10:15 dhe nga ora 13:45 -14:00Vendet: rrugët: 11 Marsi (një pjesë), 28 Nëntori (një pjesë), Adem Jashari, Dëshmorët e Kombit, rr.Kongresi i Manastirit, Elena Gjika, Flaka e Janarit, Hafiz Ali Korqa (një pjesë), Hasan Prishtina, Hoxhë Jonuzi, Idriz Seferi (një pjesë), Isa Boletini (një pjesë), Mustafë Koka, Nikolla Teslla (një pjesë), Çerçiz Topulli (një pjesë), Sherif Frangu, Shote Galica (një pjesë), Banesa Euro Abi, Banesa Palma, Banesa Socilae, Viti, Çerçiz Topulli, Flaka e Janarit, Gjilanit (një pjesë), Habib Sejdiu, Xhemajli Ademi dhe një pjesë e fshatit Beguncë.

Kompania për Distribuimin e Energjisë Elektrike në Kosovë (KEDS) njofton se të premten (03.03. 2023) do të kryhen punime për siguri të sistemit energjetik dhe si rezultat në disa lokalitete do të ketë ndërprerje të rrymës.

Ky do të jetë orari i ndërprerjes së energjisë elektrike sipas rajoneve të Kosovës.

Prishtinë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

NS 35/10[kV] Badovci do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS Hekurudha (kodi: 10014003034) prej orës 10:00 deri në ora 14:00

Vendet: Graçanicë -Lagjja te Hekurudha.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, demontimi i shtyllave.

2.

Nga TS 220/35/10(20)kV Podujeva do të ndërprehet:

Dalja 10kV Ballovc (kodi: 14000008) prej orës 10:30 deri në ora 15:00

Vendet: Surkish, Lladofc, Sfeqël, Dumosh, Shajkovc, Surdulli, Herticë, Drazhnje, Rakenicë dhe Turuqicë.

Arsyeja: Vendosja e shtyllave dhe pastrimi i trasesë.


Punime në projekte investive

1.

Nga NS 110/10(20) [kV] Prishtina 7 do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV TS Çagllavica 4 (kodi: 19000035035) nga ora 09:00 deri në ora 16:00

Vendet: Një pjesë e konsumatorëve në Magjhistralen Prishtinë – Ferizaj dhe një pjesë e rrugës nga rrethi për në Laplasellë.

Arsyeja: Projekte investive, shtrirja e kabllos 0.4kV – në projektin LOT 35/2021 Feeder 2.


Punime nga palët e treta

1.

Nga NS 35/10[kV] Mazgiti do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] TS ARS Beton Shkabaj (Kodi: 15019002166) nga ora 10:00 deri në ora 15:00

Vendet: TS ARS Beton Shkabaj.

Arsyeja: Realizimi i sistemit hyrje/dalje 10 kV, sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar, si dhe rekomandimeve nga komisioni i pranimeve teknike.

Pejë

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 35/10kV Klina do të ndërprehet:

Dalja 10kV Zajmi (kodi: 52000104) prej orës 12:00 deri në ora 15:00

Vendet: Videjë, Polc, Zajm, Drenoc, Pjetërq, Dugajevë, Bokshiq, Grabanicë, Dollovë, Qeskovë, Kpuz, Volljakd dhe Sferkë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, bartje e shtyllave TM dhe riparim i ndarësit linjor, lokacioni Grabonicë.

Prizren

Punime të domosdoshme për siguri të sistemit

1.

Nga TS 110/35/10kV Prizreni 1 (H04) do të ndërprehet:

LP 35kV Zhur –Dragash (H01) dhe pa tension mbesin të gjitha daljet 35kV dhe 10kV prej orës 04:00 deri ne ora 07:00.

Vendet: rrugët: 480 Rruga e Dëshmorëve, 481 Rruga e Restelicës (një pjesë), 483 Rruga e Brodit (një pjesë), 484 Rruga e Radeshës (një pjesë) dhe 485 Adem Jashari (një pjesë), “Remateks” Sh.A. në rrugën 480 Rruga e Dëshmorëve, RENELUAL TAHIRI SH.P.K. në Orqushë, BECHTEL ENKA-GP Uzgur Yilmaz në Zhur; fshatrat: Glloboçicë, Krushevë, Kukjan, Lubovishtë, Mlikë, Orqushë, Restelicë, Vranishtë dhe Zlipotok, Blaç, Brodosanë, Buzez, Kuk, Kuklibeg dhe Zaplluxhë, Bellobrad, Brrut, Kapre, Kosavë, Plavë, Pllajnik, Shajnë, Xërxë, Zgatar, Zym i Sharrit, Brezne, Buçe, Kërstec, Plavë, Rapqë e Epërme, Rapqë e Poshtme dhe Rrenc, Brod, Baçkë, Dikancë, Leshtan dhe Radesh, Shkozë (një pjesë) dhe Zhur, Billushë, Hoçë e Qytetit, Jeshkovë, Leskovec dhe Lubiqevë, Grazhdanik, Kobajë, Muradem, Nashec (një pjesë), Poslishtë dhe Vlashnjë, Dobrushtë, Gorozhup, Vërmicë, Planejë,”FRIGO FOOD E.I”SH.P.K. në Dikancë dhe ”EUROKOS J.H.”SH.P.K. në Milkë.

Arsyeja: Ndërprerje për siguri, rregullimi i kokave të dëmtuara kabllovike.

Gjakovë

Punime në projekte investive

1.

Nga NS 35/10[kV] Malisheva do të ndërprehet:

Dalja 10[kV] Carralluka (kodi: 82082001)nga ora 09:00 deri 10:00 nga ora 16:00 deri 17:00

Vendet: rrugët: 603 Adem Jashari (një pjesë), 605 Rilindja Kombëtare (1 konsumatorë), 606 Pavarësia (1 konsumator), 610 Hisni Mazreku (1 konsumatorë). Fshatrat: Carallukë, Dragobil, Drenoc, Panorc, Shkarashnikë, Tërpezë e Poshtme, Vërmicë dhe Vërmicë e Malishevës.

Arsyeja: Krijimi i kushteve të punës pa tension, largimi i urave të tensionit të mesëm.

2.

Nga NS 35/10[kV] Malisheva do të ndërprehet:

NS 10/0.4kV Skarashniki (kodi: 82082001015) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

NS 10/0.4kV Skarashniki (kodi: 82082001021) nga ora 09:00 deri në ora 17:00

Vendet: Fshati Skarashniki një pjesë.

Arsyeja: Projekte investive, shtrirje e përçueseve, montimi i izolatorëve.


Punime nga palët e treta

1.

Nga NS 35/10[kV] Gjakova III do të ndërprehet:

NS 10/0.4[kV] (Kodi: 81084020408) nga ora 09:00 deri në ora 15:00

Vendet: Një pjesë e rrugës Mbretëresha Teutë.

Arsyeja: Zhvendosja e rrjetit 0.4kV, sipas zgjidhjes teknike.

Gjilan

Punime nga palët e treta

1.

Nga NS 110/35/10[kV] Vitia do të ndërprehet:

Dalja 10kV Vitia (kodi: 61067005) në dy termine nga ora 10:00 – 10:15 dhe nga ora 13:45 -14:00

Vendet: rrugët: 11 Marsi (një pjesë), 28 Nëntori (një pjesë), Adem Jashari, Dëshmorët e Kombit, rr.Kongresi i Manastirit, Elena Gjika, Flaka e Janarit, Hafiz Ali Korqa (një pjesë), Hasan Prishtina, Hoxhë Jonuzi, Idriz Seferi (një pjesë), Isa Boletini (një pjesë), Mustafë Koka, Nikolla Teslla (një pjesë), Çerçiz Topulli (një pjesë), Sherif Frangu, Shote Galica (një pjesë), Banesa Euro Abi, Banesa Palma, Banesa Socilae, Viti, Çerçiz Topulli, Flaka e Janarit, Gjilanit (një pjesë), Habib Sejdiu, Xhemajli Ademi dhe një pjesë e fshatit Beguncë.

Arsyeja: krijimi i kushteve të punës pa tension, manipulim me ndarësit e tensionit të mesëm.

2.

NS 10/0.4[kV] i cili mbetet pa tension nga ora 10:00 deri 14:00 është:

NS 10/0.4kV TS Kompleksi Banesor (TS 300 Viti) (kodi: 61067005300)

Vendet: Një pjesë e rr. Kongresi i Manastirit.

Arsyeja: Punët që duhet të kryhen sipas pëlqimit elektro-energjetik dhe projektit të aprovuar. /Telegrafi/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS