Punimet e kundërligjshme ndërtimore dhe shpërdorimi i pasurisë së huaj nën llupën e Prokurorisë

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve të fundit, ka ngritur dhjetë (10) aktakuza kundër dhjetë (10) personave. Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Shpërdorimi i pasurisë së huaj”, dhe një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Punimet e kundërligjshme ndërtimore”.

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve të fundit, ka ngritur dhjetë (10) aktakuza kundër dhjetë (10) personave.
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Lëndimi i lehtë trupor”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Kontrabandimi i mallrave”,
Pesë (5) aktakuza kundër pesë (5) personave, për shkak të veprës penale “Vjedhja e shërbimeve”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Shpërdorimi i pasurisë së huaj”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Punimet e kundërligjshme ndërtimore”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për shkak të veprës penale “Kanosja”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS