Uji Dea

Punë e privilegje për VIP-të

/ 2 minuta lexim

Janë bërë të njohur përmes këngës. Por, karshi zanatit të tyre, përmes së cilit shfaqen çdoherë në publik, emra të njohur të këngës bëjnë edhe një punë të dytë. E për këtë gjë, përveç se kanë treguar zotësinë e tyre profesionale, Naser Gjinovci, Genc Prelvukaj, Adelina Emini e Veli Sahiti kanë treguar se gëzojnë edhe privilegje të veçanta.

Punojnë fortë për krijimin e këngëve të reja, përmes të cilave vazhdimisht kënaqin publikun e tyre. Por, karshi kësaj, një pjesë mjaft e madhe e këngëtarëve kanë edhe një punë të dytë në të cilën angazhohen çdo ditë të javës.

Mobi Casa

Naser Gjinovci, Genc Prelvukaj, Adelina Emini e Veli Sahiti janë disa nga fytyrat tona publike që karshi muzikës kanë edhe profesionet e tyre nga të cilat, siç thonë, aq sa kanë pas përparësi edhe janë gjykuar në fillimet e tyre.

Disave të qenit artist në njërën anë dhe angazhimi në punë tjetër u ka sjellë telashe e disave u ka krijuar avantazhe. Megjithatë, ata pranojnë se qytetarët i shohin ndryshe jashtë muzikës. Nganjëherë madje edhe nuk i marrin për seriozisht…(Tribuna).