Prokuroria Themelore e Gjilanit ka ngritur pesë aktakuza kundër pesë personave

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur pesë (5) aktakuza kundër pesë (5) personave, për këto vepra penale: “Moslajmërimi i veprave penale apo kryesve të tyre”.

Një (1) aktakuzë kundër një (1) personit për veprat penale “Moslajmërimi i veprave penale apo kryesve të tyre”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personit për veprat penale “Keqpërdorimi i besimit”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personit për veprat penale “Legalizimi i përmbajtjes së rreme”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personit për veprat penale “Blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personit për veprat penale “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS