Prokuroria nuk i fal shoferët e dehur dhe të paaftë për vozitje

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, ka bërë një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit kundër një (1) personi, për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale “Shkaktimi i rrezikut të përgjithshëm”.

Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave, për këto vepra penale: Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Ngasja në gjendje të paaftë apo të dehur”, dhe një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Mashtrimi”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS