Prokuroria nuk i fal ngasësit në gjendje të dehur

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan: gjatë 24 orëve, ka bërë një (1) kërkesë për caktimin e masës se paraburgimit ndaj gjashtë (6) personave dhe ka ngritur nëntë (9) aktakuza kundër nëntë (9) personave.

Kërkesat për caktimin e masës së paraburgimit

Prokuroria Themelore në Gjilan ka bërë një (1) kërkesë për caktimin e masës se paraburgimit ndaj gjashtë (6) personave për shkak të veprës penale “Tentim Vrasje “

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur nëntë (9) aktakuza kundër nëntë (9) personave, për shkak të veprave penale :

Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave, për shkak të veprave penale “Kontrabandimi mallrave”

Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Ngasja ne gjendje të dehur”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Rastet e posaçme të falsifikimit të dokumenteve”

Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Keqpërdorimi i besimit”

Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Posedimi i paautorizuar i narkotikëve, substancave psikotrope ose analoge”

Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Vjedhja e shërbimeve”

Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave, për shkak të veprës penale “Dhuna në familje”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS