Prokuroria në Gjilan ka ngritur 5 aktakuza dhe ka ndaluar një person

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve të fundit ka ndaluar një (1) person për 48 orë, si dhe ka ngritur pesë (5) aktakuza kundër pesë (5) personave.

Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve të fundit ka ndaluar një (1) person për 48 orë për veprën penale “Lëndim i lehtë trupor”.

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve të fundit ka ndaluar një (1) person për 48 orë, si dhe ka ngritur pesë (5) aktakuza kundër pesë (5) personave.
Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave për veprën penale “Vjedhja e shërbimeve”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Vjedhje e rendë”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Dhunë në familje”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Rrezikimi i trafikut publik”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS