Prokuroria me aktakuzë kundër organizimit të skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve, me urdhër të prokurorit është ndaluar për 48 orë një person, ka bërë një (1) kërkesë për caktimin e masës se paraburgimit ndaj një (1) personi dhe janë ngritur tri (3) aktakuza kundër tri (3) personave.

Ndalimet:
Një (1) person i ndaluar për shkak të veprës penale “Lëndim i rëndë trupor”

Kërkesat për caktimin e paraburgimit: Prokuroria Themelore në Gjilan ka bërë një (1) kërkesë për caktimin e masës se paraburgimit ndaj një (1) personi për veprën penale “Lëndim i rëndë trupor”

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur tri (3) aktakuza kundër tri (3) personave dhe atë për shkak të veprave penale :
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Organizimi i skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale“Vjedhja e shërbimeve”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Keqpërdorimi i pozitës apo i autoritetit zyrtar”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS