Prokuroria godet të dyshuarit për organizim të skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur nëntë (9) aktakuza kundër katërmbëdhjetë (14) personave, në mesin e tyre edhe aktakuza për veprën Penale, “Organizimi i skemave piramidale dhe bixhozit të Paligjshëm”.

Katër (4) aktakuza kundër katër (4) personave për veprën penale “Vjedhja e shërbimeve”,
Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave për veprën penale “Rrezikimi i trafikut publik”,
Një (1) aktakuzë kundër pesë (5) personave për veprën penale “Organizimi i skemave piramidale dhe bixhozit të paligjshëm”,
Një (1) aktakuzë kundër dy (2) personave për veprën penale “Lëndimi i lehtë trupor”, “Asgjësimi apo dëmtimi i pasurisë” dhe “Dhuna në familje”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Dhuna në familje”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS