Vali Ranch

Prokuroria e Gjilanit ngritë aktakuza për vjedhje të rënda dhe rrezikimit të trafikut publik

/ 2 minuta lexim

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit, ka ndaluar një (1) person për 48 orë, ka paraqitur dy (2) kërkesa për caktimin e masës së paraburgimit kundër katër (4) personave dhe ka ngritur dy (2) aktakuza kundër tre (3) personave.

Prokuroria Themelore Gjilan
Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit, ka ndaluar një (1) person për 48 orë, për shkak të dyshimit se ka
kryer veprën penale „‟Dhunimi‟‟.

Fidanishtja

Kërkesat për caktimin e paraburgimit (apo masa tjera):
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka paraqitur një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit kundër tre (3) personave, për shkak të dyshimit të bazuar se kanë kryer veprën penale,‟Lëndimi i rëndë trupor” dhe një (1) kërkesë për caktimin e masës së arrestit shtëpiak kundër një (1) personi për veprën penale “Dhunimi”.

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur dy (2) aktakuza kundër tre (3) personave, për këto vepra penale:
Një (1) aktakuzë kundër dy (2) personave për veprën penale, “Rrezikimi i trafikut publik”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale, “Vjedhja e rëndë”.