Prokuroria e Gjilanit ka ngritur gjashtë aktakuza për vjedhje të shërbimeve

Gjilan – Gjithashtu Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit në dy raste të ndara ka ndaluar pesë (5) persona për 48 orë. Në njërin rast një (1) person është ndaluar për veprën penale “Dhuna në familje”, ndërsa, në rastin tjetër katër (4) persona janë ndaluar për veprat penale”Cenimi i përcaktimit të lirë të votuesve” dhe “Dhënia ose marrja e ryshfetit lidhur me votimin”.

Kërkesat për caktimin e paraburgimit (apo masa tjera):
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka bërë një (1) kërkesë për caktimin e masës së paraburgimit kundër një (1) personi për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale “Dhuna në familje” dhe një (1) kërkesë për paraburgim kundër katër (4) personave për veprat penale “Dënimi i përcaktimit të lirë të votuesve” dhe “Dhënia ose marrja e ryshfetit lidhur me votimin”.

Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit në dy raste të ndara ka ndaluar pesë (5) persona për 48 orë. Në njërin rast një (1) person është ndaluar për veprën penale “Dhuna në familje”, ndërsa, në rastin tjetër katër (4) persona janë ndaluar për veprat penale “Cenimi i përcaktimit të lirë të votuesve” dhe “Dhënia ose marrja e ryshfetit lidhur me votimin”.

Aktakuzat: Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur gjashtë (6) aktakuza kundër gjashtë (6) personave për veprën penale “Vjedhja e shërbimeve”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS