Prokuroria e Gjilanit ka ngritur 21 aktakuza kundër 22 personave

Gjilan – Gjithashtu me urdhër të prokurorit është ndaluar për 48 orë, një (1) person për shkak të veprës penale “Mundësimi ose detyrimi në prostitucion”, për të cilën është kërkuar caktimi i masës së paraburgimit.

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur nëntëmbëdhjetë njëzetenjë ( 21) aktakuza kundër njëzetedy (22)personave,
për këto vepra penale:

Tre (3) aktakuza kundër katër (4) personave për veprën penale “Lëndim I lehtë trupor”
Tre (3) aktakuza kundër tre (3) personave për veprën penale “ Dhuna ne Familje”
Gjashtë (6) aktakuza kundër gjashtë (6) personave për veprën penale “Vjedhja e shërbimeve”
Dy (2) aktakuza kundër dy (2) personave për veprën penale “Kanosja”
Katër (4) aktakuza kundër katër (4) personave për veprën penale “Vjedhja e pyllit”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Vjedhja”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Rrezikimi i trafikut publik”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve, substancave psikotrope dhe analoge”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS