Projekti “Festojmë së bashku”, policia kujdeset për gëzimin dhe lumturinë e fëmijëve

Gjilan – Shpërndarja e dhuratave nga ana e zyrtarëve policor është bërë me qëllim që tu tregohet fëmijëve se Policia e Kosovës përpos që kujdeset për sigurinë e tyre dhe të gjithë qytetarët, tregon kujdes edhe për gëzimin dhe lumturinë e tyre.

Drejtoria Rajonale e Policisë Gjilan, në kuadër të projektit “Festojmë së bashku” ka vazhduar me shpërndarjen e disa dhuratave për fëmijë në qendrën për përkujdesjen ditore “Pema” në qytetin e Gjilanit, fëmijët e komunitetit Rom si dhe fëmijëve të tjerë në disa lagje të qytetit të Gjilanit të cilët janë takuar nga ana e zyrtarëve policor.

Shpërndarja e dhuratave nga ana e zyrtarëve policor është bërë me qëllim që tu tregohet fëmijëve se Policia e Kosovës përpos që kujdeset për sigurinë e tyre dhe të gjithë qytetarët, tregon kujdes edhe për gëzimin dhe lumturinë e tyre.

Drejtoria Rajonale e Policisë në Gjilan uron të gjithë për festat e fund vitit duke dëshiruar shëndet, dashuri, gëzim dhe realizim të të gjitha ëndrrave ka njoftuar Ismet Hashani./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS