Profesori dhe afaristi gjilanas Gani Kastrati i pranishëm në Konferencën “Mines and Money” në Londër

Gjilan – Këtyre ditëve në Londër është mbajtur konferenca “Mines and Money”, ndërsa në këtë event të rëndësishëm si anëtarë të Bordit të KPMM – së ka marrë pjesë edhe profesori dhe afaristi i suksesshëm gjilanas Gani Kastrati bashkë me profesor Gani Maliqin.

Kastrati tha për rajonipress se në Konferencë kanë zhvilluar takime me përfaqësues të shteteve të ndryshme si dhe me investitorë të kompanive të fuqishme në lëmin e minierave.

Kastrati tha se gjithashtu kanë pasur një takim rasti edhe me Ambasadorin e Kosovës në Mbretërinë e Bashkuar z. Ilir Kapiti./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS