UBT

Profesori Arsim Gërxhaliu emërohet kryetar i Këshillit Shkencor të Institutit të Forenzikës në UBT

/ 2 minuta lexim
RCCOLA

Profesori Arsim Gërxhaliu është një figurë e njohur dhe e respektuar në fushën e forenzikës dhe ka një përvojë të gjerë akademike dhe profesionale në këtë drejtim.

Emërimi i tij si kryetar i Këshillit Shkencor është një vlerësim i merituar për kontributin e tij në fushën e forenzikës dhe për angazhimin e tij në avancimin e dijes dhe praktikave në këtë fushë.

Instituti i Forenzikës në UBT është një qendër e rëndësishme e dijes dhe shërbimeve në Kosovë dhe mbulon një gamë të gjerë temash në aspektin akademik, shkencor dhe profesional, duke përfshirë mjekësinë, kriminologjinë, teknologjinë, ushqimin, ekonominë, sigurinë, inxhinierinë, teknologjinë, artin, dhe shumë fusha të tjera.

Hidromorava

Emërimi i Profesorit Gërxhaliu në këtë pozicion do të sjellë një frymë të re për zhvillimin dhe përmirësimin e këtij institucioni, duke siguruar një drejtim të qëndrueshëm për kërkimet shkencore dhe zhvillimin e programeve të arsimit dhe trajnimit në fushën e forenzikës.

Përmes këtij emërimi, UBT vazhdon të afirmohet si një institucion i arsimit të lartë që promovon cilësinë dhe inovacionin në fushat e tij të specializuar.