Produktet cilësore të Konsonit janë pjesë e tryezave tona

Edhe kompania Konsoni është njëra nga tregimet e bizneseve të suksesshme në komunën e Gjilanit, që i ofron secilës familje produktet më cilësore të produkteve të mishit të pulës ka shkruar Leonora Morina Bunjaku.

Nga viti 2001 kjo kompani ka rrugëtuar në zhvillimin dhe zgjerimin e biznesit, duke filluar nga prodhimi i vezëve dhe prodhimin e mishit të zogut, ku janë angazhuar 120 të punësuar e shumica janë gra të përkushtuara në punën e tyre, na tregoi afaristi i suksesshëm Agim Sahiti.

Unë si kryetare e ardhshme e Gjilanit zotohem se do t’i përkrahim bizneset për t’ia lehtësuar veprimtarinë e tyre, por edhe në përmirësimin e infrastrukturës.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS