Problemet me shëndetin që gratë nuk duhet t’i injorojnë

Trupi i një gruaje ndryshon gjithmonë dhe për këtë arsye është shumë e vështirë që të identifikohen problemet në fazat e hershme.

Në fakt, shumica e grave presin deri në 13 javë para se të shkojnë në vizitë te doktori pasi t’i kenë simptomat e para të një sëmundje të rrezikshme.

Sidoqoftë nëse ju i kushtoni vëmendje shenjave sa më herët atëherë ju mund t’i evidentoni problemet para se ato të ju sjellin më shumë probleme.

Pra ju duhet të keni kujdes dhe të shkoni te mjeku sapo të shfaqen këto simptoma.

Keni gjithmonë barkun e fryrë

Ju shfaqen akne në fytyrë

Keni dhimbje kur bëni ushtrime

Po ashtu keni vazhdimisht dhimbje në fundshpinë

Nuk ju interesojnë më ushqimet që i keni ngrënë më herët

Po fillojnë të ju bien flokët.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS