Premton Kadri Rahimaj: Në vitin e personave me aftësi të kufizuara, mbështetje më të madhe për ta

Kamenicë – Bashkë me përfaqësuesen e HandiKOS në Kamenicë, znj. Hyrmete Morina, sot kemi nënshkruar kontratën në vlerë prej 12.000€, për përkrahjen e shërbimeve për personat me aftësi të kufizuara që ofrohen nga kjo organizatë.

Për ne është e rëndësishme dhe është detyrë e jona, që jo vetëm këtë vit, të punojmë për ofrimin e kushteve të nevojshme dhe mundësive të barabarta.

Në projektet e tjera infrastrukturore, të cilat do të jenë lehtë të qasshme për të gjithë e që do të fillojnë shumë shpejtë, do t’i japim prioritet idesë që shtrirja e tyre të jetë kryesisht në lagjet ku ka persona me aftësi të kufizuara ka shkruar Kadri Rahimaj./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS