Vali Ranch

Premtimi për stadiumin e bënë të papërgjegjshëm dhe jo serioz Alban Hysenin

/ 2 minuta lexim

Gjilan – Në të gjitha informacionet që botohen nga faqja e komunës Alban Hyseni më së shumti akuzohet për mungesën e infrastrukturës. Kur po e ndreq stadiumin o kryetar se e keni shëmtue qytetin ka shkruar qytetari Abedin Maloku.

Qeverisja e Alban Hysenit nuk po pëlqehet nga qytetarët gjilanas dhe besa edhe nga shumë militantë të tyre. Pika të shumta janë ato ku Alban Hyseni akuzohet nga qytetarët, por më së shumti janë ato që lidhen me infrastrukturën e qytetit.

Stadiumi i qytetit vazhdon të mbetet i pa përfunduar për shkak të dobësive dhe mungesës së njohurive elementare për projektet kapitale.

Kur nuk din dhe të mungon përvoja e strategjia e thithjes së donacioneve atëherë del edhe qesharak në publik.

Uji Dea

Abedin Maloku qytetar gjilanas ka komentuar në faqen e komunës së Gjilanit:”Qit stadium kur pe ndreq se e keni shëmtuar qytetin me to”.

Burim Jakupi: “E stadiumi kur kësmet ka 2035 a kur po jetë”.

Fidan Bejtullahu: “Burim Jakupi pak para përfundimit të mandatit”.

Vetëm nga këto tri komente e kuptoni se kjo qeverisje e ka dëmtuar Gjilanin për shumë vite sepse erdhi në pushtet me premtime boshe dhe pa pasur asnjë strategji për qytetin./rajonipress/