Hidromorava

Pranē drejtēsisē ka emēr dhe mbiemēr!

/ 1 minutë lexim

Poezi nga Sami Arifi

Mē dha Zoti forcē prapē vērtet ta marr jetēn,
qē pa asnjē frikē ta shkatērroj gēnjeshtrēn!

Lidhja me rrugē t’ndriçuar t’bēn suprefuqi,
s’tē ndalē vēllai, motra as krijesat qē ke ti!

Eco Higjiena

Bēni çdo sakrificē me ndriçim pēr t’shkēlqyer,
sepse e tērē jeta ka pēr tu rrēfyer!

Mos iu thuaj tjerēve se s’jeni asnjēherē,
sepse pranē drejtēsisē do tē jesh i mjerē…

Shumē t’mira mund t’kenē veç emēr,
por dije se pranē drejtēsisē ka emēr dhe mbiemēr!…