Postim me shumë emocione i Muhamet Ajrullahut: 22 vite pa ty daja im i mirë!

Gjilan – Hija e krenarisë tënde po na shton forcën për të qëndruar përballë sfidave të ndërtimit të mbarë të Kosovës. Emri yt është simbol i trimërisë, inteligjencës e dashurisë ndaj atdheut ka shkruar pronari i kompanisë “AR KATANA”, Muhamet Ajrullahu.

Edhe ata që s’të njohën shiqojn veprat e tua dhe fitojnë bindjen se të njohën dhe jetuan në Epokën tënde dhe t’i kanë kuptuar dëshirat e ëndrrat e tua të mbetura në gjysmë, e mungesa jote dhemb te çdo shqiptarë që e donë zhvillimin dhe prosperitetin e Kosovës tënde!
Respekt i përjetshëm M.A

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS