Porosia e Arbër Ismajlit për kundërshtarët

Gjilan – Pavarësisht, fjalëve, luftërave e betejave, gjithmonë konsideroni një fjalë inkurajuese prej zemre, një buzëqeshje ose një nxitje të humorit, për t’i treguar kundërshtarit, sesa jeni të vlefshëm, dhe së çfarë kahje mund t’i jepni jetës dhe njerëzve kundrejt tij ka shkruar Arbër Ismajli.

Postimi i plotë i Arbër Ismajlit

Të dashur qytetarë,
Besimi në veten tonë është një pjesë e madhe e ekuacionit të suksesit personal të çdonjërit prej nesh. Mosbesimi në vetvete, domosdosmërisht të shpie në dështim.

Pavarësisht, fjalëve, luftërave e betejave, gjithmonë konsideroni një fjalë inkurajuese prej zemre, një buzëqeshje ose një nxitje të humorit, për t’i treguar kundërshtarit, sesa jeni të vlefshëm, dhe së çfarë kahje mund t’i jepni jetës dhe njerëzve kundrejt tij.

Gjithmonë, realiteti thotë se koha është e shpejtë, kështu që çelësi i saj është vepra që keni pas dhe integriteti i shpërfaqur.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS