Politikanë, “ kafshë, shpezë e lypsarë”

Kanë kaluar 15 vjet nga përfundimi i luftës, ndërsa shumë politikanë, ministra, ligjvënës e zyrtarë shtetërorë vazhdojnë të thirren me nofkat e ish-Ushtrisë Çlirimtare të Kosovës (UÇK). “Gjarpri” “Luli”, “Zeka”, Maxhupi”, “Dhjetëshi”, “Lata”, “Gjenerali” “Petriti”… e shumë nofka të tjera vazhdojnë t’i bartin sot politikanët në Kosovë.

Që nga kryetari i Kuvendit, Kadri Veseli, nënkryetari, Xhavit Haliti, që kanë qenë pjesë e luftës, janë edhe dhjetëra ligjvënës të tjerë që kryesisht kanë qenë të përfshirë në luftë dhe që vazhdojnë ende të thirren dhe të njihen me pseudonimet e tyre.(Zëri)

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS