Policia në kërkim të Isak Sfeqlës

Gjilan – Policia e Kosovës, Drejtoria rajonale e Policisë në Gjilan, Stacioni Policor Novobërdë, bazuar në ligjin për publikimin e imazheve – fotografive dhe shënimeve të tjera të personit të kërkuar në bazë te Autorizimit të Prokurorisë themelore në Gjilan me qëllim të lokalizimit dhe arrestimit të dyshuarit lëshon këtë kërkesë për bashkëpunim me qytetarët dhe me mediat.

Kërkesë për bashkëpunim me qytetarët
Personi në foton e bashkangjitur është i dyshuar për përfshirje në veprën penale “Arratisje e personit të privuar nga liria” në Gjilan dhe i njëjti deri më tani nuk është arritur të identifikohet.

Policia e Kosovës, Drejtoria Rajonale Novobërdë kërkon nga qytetarët e Republikës së Kosovës që kushdo që ka informacion për identitetin apo vendndodhjen e personit në foton e bashkangjitur, të lajmërojë Policinë e Kosovës në stacionin më të afërt
policor apo përmes aplikacionit digjital “Lajmëro Policinë”, E-mail: [email protected] dhe numrat kujdestarë:192; 03850807001.
Të dhënat e juaja do të ruhen në konfidencialitet të plotë.

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS