Uji Dea

Policia e Kosovës vizitë Kopshtit së Fëmijëve “Ardhmëria” në Gjilan

/ 1 minutë lexim
RCCOLA

Gjilan – Zyrtarët policor me këtë rast përmes të një ligjërate kanë njoftuar fëmijët për rregullat dhe sjelljen e tyre në komunikacionin rrugor.

Drejtoria rajonale e Policisë Gjilan, njësiti sektorial dhe ai i policisë në Komunitet të Stacionit Policor Gjilan në vazhdën e implementimit të detyrave dhe obligimeve të cilat dalin nga strategjia e integruar e policimit në bashkësi ka realizuar një vizitë në Kopshtit e fëmijëve “Ardhmëria” në qytetin e Gjilanit. Kjo vizitë është realizuar në bashkëpunim me drejtorinë dhe stafin e këtij kopshti.

Zyrtarët policor me këtë rast përmes të një ligjërate kanë njoftuar fëmijët për rregullat dhe sjelljen e tyre në komunikacionin rrugor.

Eco Higjiena

Në ligjëratë përveç stafit edukator kanë marrë pjesë rreth tetëdhjetë (80) fëmijë, janë pranuar shumë pyetje të fëmijëve në lidhje me detyrat dhe angazhimet e zyrtarëve policore.

Policia e Kosovës punon dhe vepron për një ambient të qetë dhe të sigurt për të gjithë qytetarët./rajonipress/