Policia e Kosovës takon Këshillin lokal për siguri publike në Gjilan

Gjilan – Drejtoria Rajonale e Policisë, Njësiti i policisë në Komunitet nga stacioni policor në Gjilan, në vazhdën e aktiviteteve dhe detyrave sot ka mbajt takim me KLSP (këshilli lokal për siguri publike)” nga lagja “Abdulla Presheva” në Gjilan.

Në takim është diskutuar gjendja e sigurisë në lagje dhe aktivitetet policore me qëllimin të ndikimit sa më pozitiv në aspektin e parandalimit të dukurive negative dhe atyre kriminale.

Gjithashtu gjendja e sigurisë në këtë lagje dhe raportet e mira ndër-etnike janë vlerësuar të kënaqshme nga përfaqësuesi i komuniteti rom z. Fadil Demirović, i cili u shpreh i kënaqur me punën dhe angazhimet e Policisë së Kosovës në ofrimin e sigurisë në lagjen tyre.

Policia e Kosovës punon dhe vepron për krijimin e një ambienti të qetë dhe prosperues për të gjithë qytetarët e vet thuhet në njoftimin e toger Ismet Hashanit./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS