Policia e Kosovës ka mbajtur një takim pune në Këshillin e Bashkësisë Islame në Gjilan

Gjilan – Policia e Kosovës (PK), njësiti Patrullues në vazhdën e zbatimit të strategjisë “Policia në komunitet” zyrtarët policor Gentian Nevzadi dhe Shqipe Osmani janē pritē në “Qendrën e Bashkësisë Islame në Gjilan” nga imami Isuf Mustafa, ku kanë zhvilluar një takim pune.

Gjatë takimit janë trajtuar tema rreth sigurisë nëpër xhami, pasi që jemi në vazhdën e muajit Ramazan dhe ka një frekuentim ma tē madh të njerëzve nëpër xhamia.

Udhëheqës tē Bashkësisë islame ne Gjilan, falënderuan Policinë e Kosovës, për mbështetjen që i ofrohet nga ana e policisë, ata than se institucioni i BIK-ut e vlerëson punën dhe përkushtimin e Policisë së Kosovës, në aspektin e ofrimit të sigurisë.

Kohëve të fundit ka pas disa raste të vjedhjeve nëpër xhami tē të hollave që grumbullohen nga besimtarët për qëllime bamirësie, raste qê shpejt janë zbuluar nga ana e Policisë së Kosovës dhe janë arrestuar të dyshimtit, dhe rastet janë proceduar në Gjykatë.

Policia e Kosovë në vazhdimësi bashkë me institucionet tjera do të punojnë në të mirë të qytetarëve të vetë thuhet në njoftimin e Ismet Hashanit./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS