Uji Dea

Policia e Kosovës debaton me nxënësit e shkollave të mesme për dukuritë negative në shoqëri

/ 1 minutë lexim

Gjilan – Drejtoria Rajonale në Gjilan ka mbajtur ligjëratë informuese për nxënësit e shkollës së mesme të mjekësisë “Asllan Elezi” me temën “Respektimi i Shumëllojshmërisë dhe Dukuritë Negative në Shoqëri”.

Në shkollën e mesme të mjekësisë “Asllan Elezi” në Gjilan udhëhequr nga zyrtarët e policisë së Kosovës njësia për Komunitet, Stacioni policor në Gjilan është mbajt ligjëratë informuese “Respektimi i Shumëllojshmërisë dhe Dukuritë Negative në Shoqëri”.

Mobi Casa

Në këtë sesion kanë marrë pjesë rreth 70 nxënës të kësaj shkolle. Nxënësit ishin shumë të interesuar të dinin rreth temës që u ligjërua. Po ashtu ata u ndan të kënaqur edhe me përgjigjet që morën nga zyrtarët e policisë gjegjësit nga njësia për komunitet në stacionin policor në Gjilan. Policia e Kosovës është e përkushtuar për ambient të qetë dhe prosperues për të gjithë thuhet në njoftimin e Ismet Hashanit./rajonipress/