Fundamenti

Policia e Gjilanit me ligjërata vetëdijësuese për parandalimin e dukurive negative në shoqëri

/ 1 minutë lexim
Fundamenti

Gjilan – Interesimi i nxënësve gjatë ligjërimit ka qenë mjaft i madh, nxënësit kanë qenë të inkuadruar në bashkëbisedim për mundësinë e ndikimit në parandalim e çfarë do dukurie negative.

Drejtoria rajonale e Policisë Gjilan, njësiti sektorial dhe komunitet të Stacionit Policor Gjilan, në vazhdën e implementimit të strategjisë së integruar të policimit në bashkësi, në bashkëpunim me drejtorinë e shkollës dhe stafin mësimor, në shkollën e mesme të gjimnazit “Zenel Hajdini” në Gjilan ka mbajtur një ligjëratë vetëdijësuese me temën ‘’Parandalimi i dukurive negative në shoqëri.

Eco Higjiena

Interesimi i nxënësve gjatë ligjërimit ka qenë mjaft i madh, nxënësit kanë qenë të inkuadruar në bashkëbisedim për mundësinë e ndikimit në parandalim e çfarë do dukurie negative.

Policia e Kosovës punon dhe vepron për një ambient të qetë dhe të sigurt për të gjithë qytetarët, bashkë me pedagogët, profesorët e shkollave, prindërit dhe partnerët tjerë thuhet në njoftimin e Ismet Hashanit./rajonipress/