Policia e Gjilanit me aktivitete vetëdijësuese tek vozitësit

Gjilan – Qëllimi i këtyre aktiviteteve është vetëdijesimi i vozitësve që të jenë të pajisur me pajisje të duhura dimërore, me automjete teknikisht të rregullta, duke respektuar ligjet e komunikacionit rrugor.

Drejtoria Rajonale e Policisë Gjilan, Njësia Rajonale e Komunikacionit Rrugor, në vazhdën e implementim i Planeve Operativ “Siguria në trafikun rrugor” dhe “Sezoni dimëror” kanë realizuar aktivitete në zonën e përgjegjësisë së Rajonit të Gjilanit.

Bashkë me Njësinë Rajonale e Komunikacionit Rrugor në aktivitet kanë marrë pjesë edhe aktivistë dhe student të organizatës rinore “Fuqia e Bashkimit Rinor” .

Qëllimi i këtyre aktiviteteve është vetëdijesimi i vozitësve që të jenë të pajisur me pajisje të duhura dimërore, me automjete teknikisht të rregullta, duke respektuar ligjet e komunikacionit rrugor.

Njësitet policore të Drejtorisë Rajonale të Policisë Gjilan kanë mbajtur dhe vazhdojnë të mbajnë pika të shumta të kontrollit të automjeteve me qëllim të prezencës sa më të madhe në terren dhe parandalimit të aksidenteve të komunikacionit rrugor, me theks të veçantë të aksidenteve me fatalitet ka njoftuar Ismet Hashani./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS