Policia e Gjilanit e kënaqur me ekspozitën e institucioneve të sigurisë

Gjilan – Ekspozita është vizituar nga numër i madh qytetarësh e veçanërisht nga fëmijë të etnive të ndryshme që jetojnë në komunën e Gjilanit.

Në qytetin e Gjilanit, lagja Dardania te “Çerdhja e re e fëmijëve”, në rrugën “Muharrem Ibrahimi”, KFOR-i, Policia e Kosovës, FSK, Zjarrfikësit kanë mbajnë një ekspozitë/ prezantim për fëmijë dhe qytetarë të komunës së Gjilanit.

Ngjarja, ka filluar nga ora tetë e mëngjesit dhe ka zgjatur deri rreth orës 11:00.
Qëllimi dhe mesazhi i këtij eventi ka qenë që qytetarët e Gjilanit, fëmijë dhe prindër, të njihen për së afërmi me institucionet e Sigurisë së vendit dhe mjetet e tyre të punës së përditshme.

Komandanti i KFOR-it në Kosovë, Kryetari i Komunës së Gjilanit dhe personalitete tjera të drejtorisë së Arsimit kanë mbjellë një pemë paqeje në oborrin e Çerdhes së fëmijëve si simbolik për një vend të qetë të sigurt dhe prosperuar për të gjithë.

Ekspozita është vizituar nga numër i madh qytetarësh e veçanërisht nga fëmijë të etnive të ndryshme që jetojnë në komunën e Gjilanit.

Stacioni policor i Gjilanit ka planifikuar dhe është kujdesur mirë që kjo ngjarje domethënëse të kaloj pa as një incident, duke shtuar ndjenjën e sigurisë për të gjithë qytetarët e Komunës së Gjilanit thuhet në njoftimin e Ismet Hashanit./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS