Uji Dea

Poleni i pishave- Pluhuri magjik për shëndet dhe forcë

/ 1 minutë lexim
KKVITI

Ndoshta ju tingëllon si çudi, por poleni pishave është super-ushqim – i shkëlqyeshëm është për forcimin e organizmit dhe për të pasur një shëndet vital.

Polenin e freskët mund ta shtoni në gjellë, lëngje, ose duke e përzier me një lugë mjaltë. më së miri është ta konsumoni në mëngjes, para kafjallit.

Mund ta konsumoni për një periudhë të pakufizuar kohore, e rezultate më të mira i vëreni pas një muaj të përdorimit.

Nuk ka asnjë efekt të dëmshëm anësor dhe është i sigurt për ta përdorur.

Disa nga vetitë shëruese të polenit të pishave:

Mobi Casa

Përmirëson punën e mëlçisë.

Rregullon nivelin e testosteroneve, përmirëson libidonë.

Rregullon problemet me prostatë.

Rregullon hormonet dhe lehtëson te menopauza.

Mbron nga gripi dhe ftohjet.