Po vazhdon Fushata vetëdijësuese “Festo me zemër, jo me armë”

Gjilan – Njësia e Policisë për komunitet sot kanë vizituar kopshtin e fëmijëve “Fjolla” në Gjilan. Me këtë rast janë takuar fëmijët e këtij kopshti me të cilët është biseduar për sigurinë në komunikacion si dhe për rrezikun në rast të përdorimit të fishekzjarrëve nga ana e fëmijëve.

Ju njoftoi se duke marrë parasysh që festat e fund vitit po afrohen njësiti i policisë në komunitet stacioni policor në Gjilan me qellim të sensibilizimit të fëmijëve dhe nxënësve për mos përdorimin e mjeteve piroteknike ka filluar me vendosjen e postereve “FESTO ME ZEMER JO ME ARME”.

Njësia e Policisë për komunitet sot kanë vizituar kopshtin e fëmijëve “FJOLLA” në Gjilan. Me këtë rast janë takuar fëmijët e këtij kopshti me të cilët është biseduar për sigurinë në komunikacion si dhe për rrezikun në rast të përdorimit të fishekzjarrëve nga ana e fëmijëve.

Në këtë kopsht ekipi i PK-së është mirëpritur edhe nga stafi i edukatoreve dhe në shenjë falënderimi për vizitat dhe kontaktet që policia ne komunitet çdo herë i realizon me fëmijët e këtij kopshti këtë njësit e kanë nderu me MIRENJOHJE.

Gjatë qëndrimit në kopsht fëmijët ishin të interesuar me pyetje për punë dhe detyrat e policisë ka njoftuar Ismet Hashani./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS