Uji Dea

Petriti 24 vite pa ujë, fshati Kikë i harruar nga komuna e Kamenicës

/ 1 minutë lexim

Kamenicë – Ndonëse nuk janë të pakta promovimet e ndryshme të Kadri Rahimajt rreth investimeve në sektor të ndryshëm sërish reagimi qytetar është i madh. Në murin e tij në facebok qytetarët hapur i tregojnë se e ka harruar Petrovcin dhe Kikën.

Fidanishtja

Promovimi i projekteve nga ana e kreut të Kamenicës gjithmonë përcillet me vërejtje dhe akuza nga qytetarët.
Derisa Rahimaj postoi një lajm për investim në ujësjellës nuk vonuan reagimet e qytetarëve nga fshatra të ndryshme.
Vetim Ismaili shkroi: Ndreq ujësjellës, prish asfaltin kjo i bije gogla për dushk.
Ismail Kastrati ndërkaq është ankuar se në fshatin Petrovc ata ende jetojnë pa ujë të pijes.
“Në Petrovc qe 24 vite pa ujë të pijes Kryetar!!!!‘
Leotrim Rudaku shkroi: Kadri Rahimaj shiko rrugën për Kikë, fshat i harruar nga Komuna e Kamenicës. Mund të jetë një imazh i automjeteve për të gjitha terrenet./rajonipress/