Pesë aktakuza të ngritura për kontrabandim të mallrave dhe vjedhje pylli

Gjilan – Gjithashtu Prokuroria Themelore në Gjilan, ka bërë një (1) propozim për caktimin e masës së paraburgimit me ndalim në Institutin e Psikiatrisë Forenzike në Prishtinë, ndaj një (1) personi, me dyshimin se ka kryer veprën penale “Kanosja”.

Prokuroria Themelore Gjilan:
Ndalimet e personave me urdhër të prokurorit:
Prokuroria Themelore në Gjilan, me urdhër të prokurorit ka ndaluar një (1) person, me dyshimin se ka kryer veprën penale “Dhuna në familje”.
Kërkesat për caktimin e paraburgimit (apo masa tjera):
Prokuroria Themelore në Gjilan, ka bërë një (1) propozim për caktimin e masës së paraburgimit me ndalim në Institutin e Psikiatrisë Forenzike në Prishtinë, ndaj një (1) personi, me dyshimin se ka kryer veprën penale “Kanosja”.

Aktakuzat:

Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur pesë (5) aktakuza kundër pesë (5) personave, për këto vepra penale: Katër (4) aktakuza kundër katër (4) personave për veprën penale, “Vjedhja e pyllit” dhe një (1) aktakuzë kundër një (1) personi për veprën penale “Kontrabandimi i mallrave”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS