Pesë aktakuza të ngritura për falsifikim të parasë, vjedhja e shërbimeve dhe posedimi i substancave narkotike

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve, ka ngritur pesë (5) aktakuza kundër pesë (5) personave.

Prokuroria Themelore në Gjilan, ka ngritur pesë (5) aktakuza kundër pesë (5) personave dhe atë për shkak të veprave penale :
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Blerja, posedimi, shpërndarja dhe shitja e paautorizuar e narkotikëve, substancave, psikotrope dhe analoge”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale ”Falsifikimi i parasë”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Lëndim i lehtë trupor”,
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për shkak të veprës penale “Vjedhja e shërbimeve”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS