Pesë aktakuza të ngritura ndaj pesë personave

Gjilan – Prokuroria Themelore në Gjilan, gjatë 24 orëve të fundit ka ngritur pesë (5) aktakuza kundër pesë (5) personave për vepra të ndryshme penale.

Aktakuzat:
Prokuroria Themelore në Gjilan ka ngritur pesë (5) aktakuza kundër pesë (5) personave dhe atë për këto vepra penale :
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për vepër penale “Mbajtja në pronësi, kontroll ose posedim të paautorizuar të armëve”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për vepër penale “Lëndim i lehtë trupor”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për vepër penale “Sulmi”
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për vepër penale “Vjedhja“
Një (1) aktakuzë kundër një (1) personi, për veprën penale “Shpërdorimi i pasurisë së huaj”./rajonipress/

Shpërndaje.
© RAJONIPRESS